Disclaimer

Alle informatie, diensten of producten die u aantreft op de website van Trainingscentrum kunnen fouten bevatten en onderhevig zijn aan tijdelijke onderbreking. Trainingscentrum doet haar best om informatie en diensten zo goed mogelijk aan te bieden.

Trainingscentrum kan nimmer verantwoordelijk gesteld worden voor consequenties voortkomend uit het gebruik van de Trainingscentrum website.

Indien u niet tevreden bent over het functioneren van de website van Trainingscentrum, vernemen wij graag uw op- en aanmerkingen. U kunt deze naar ons e-mailen via het contactformulier op deze website.

Trainingscentrum kan geen aansprakelijkheid accepteren voor gevonden content op haar website.

Trainingscentrum kan derhalve niet aansprakelijk worden gesteld voor opgelopen schade die een gebruiker mogelijk ondervindt als gevolg van het bezoeken van een dergelijke site.

De gebruiker gaat door op eigen risico. Trainingscentrum zal op geen enkele wijze verantwoordelijk zijn voor het verkeerd gebruik van enige informatie gevonden via de website TrainingscentrumVlissingen. Deze verantwoordelijkheid ligt in zijn geheel bij de gebruiker.