Beheerder Brandmeld- installatie (BBMI)

Beheerder Brandmeld- installatie (BBMI)

Prijs aanvragen

Categorie:

Beschrijving

Beheerder Brandmeldinstallatie (BBMI)

Een beheerder brandmeldinstallatie is belast met de bediening, de periodieke controle en het preventief onderhoud van een brandmeldinstallatie, zoals staat omschreven in de NEN 2654. Daarnaast fungeert hij als eerste aanspreekpunt voor de brandweer, bijvoorbeeld in situaties waar twijfel bestaat over de echtheid van een brandmelding en de noodzaak voor de brandweer om uit te rukken.
Bedrijven die verplicht zijn een brandmeldinstallatie in het gebouw aan te leggen, dienen ook te zorgen dat er een de beheerder brandmeldinstallatie is, die aantoonbaar is opgeleid.

Opzet training
De training bestaat uit één dag theorie en één dagdeel schriftelijk- en praktijkexamen. Het praktijkexamen wordt uitgevoerd middels opdrachten die de cursist op de eigen brandmeldcentrale moet uitvoeren.

In de theorie komen de volgende onderwerpen aan de orde:
– Brandmeldinstallaties en de rol van de beheerder
– Brandmeldinstallatie, techniek en activiteiten
– De taken van de beheerder

De training wordt momenteel alleen aangeboden als reguliere training op locatie: de volledige training vindt in 1,5 dag plaats. Tussen de twee cursusdagen zit één week.

Klassen starten vanaf 6 personen en maximaal 12 personen.

Docent/trainer
De docent die wordt ingezet is in het bezit van een NIBHV instructeursnummer en heeft ruime didactische vaardigheden. Tevens zijn alle instructeurs van het Trainingscentrum gecertificeerd als Instructeur door het NBBE.

Extra informatie

Tijd

08:30 – 16:30

Aanmelden

Voor verdere informatie en tarieven kunt u contact opnemen met ons kantoor 0118-466050 of per email info@Trainingscentrum.eu