BHV Herhaling Op Maat!

BHV Herhaling Op Maat!

Prijs aanvragen

Categorie:

Beschrijving

Herhaling Bedrijfshulpverlening (BHV Herhaling Op Maat)

Tijdens de BHV herhalingscursus op maat worden alle belangrijke handelingen uit de basisopleiding herhaald. Om de cursus actief en leerzaam te houden voor terugkerende cursisten passen wij ieder jaar het programma aan. Het voordeel voor u als bedrijf is dat de cursus volledig word aangepast aan uw wensen.

Hierbij word gekeken naar de gevaar setting binnen uw bedrijf en word bepaald waar het zwaartepunt moet liggen tijdens de cursus, denk bijvoorbeeld aan: Gebruik kleine blusmiddelen, ontruiming of EHBO.
Verder wordt gekeken welke mogelijke scenario’s zich voor kunnen doen en hier word door de instructeur op ingespeeld.

Ook is het mogelijk deze cursus bij u op locatie aan te vragen!

In de ochtend gaat de cursist vrijwel direct actief aan de slag. Het onderdeel Brand & Ontruiming komt aan de orde. We beginnen met een theoretische uitleg over brand en ontruiming. Aandachtspunt is de taak van u als BHV-er. Ook worden er soorten branden en de uitleg van verschillende soorten blusstoffen behandeld.

Dan begint het praktijkdeel van de cursus.  Deze scenario’s zijn extra realistisch gemaakt door rollenspelen en onze oefenobjecten. Bij het onderdeel brandbestrijding wordt met verschillende blusmiddelen gewerkt.

Na het lunchbuffet komt het onderwerp Levensreddend handelen aan de orde. Hoofdonderwerp is het reanimeren van een slachtoffer met behulp van een AED. Hiervoor gebruiken wij speciale reanimatiepoppen met meters. Zo kun je zien of je bijvoorbeeld wel hard genoeg borstcompressies geeft. Uiteraard komen ook de verbandmiddelen aan de orde. In 2015 draaien wij scenario’s met een lotusslachtoffer. De instructeur geeft voorbeelden uit mogelijke praktijksituaties van de cursisten.

Kortom: een druk programma, maar zeer zeker ieder jaar weer anders en leerzaam!

Voor meest actuele informatie en tarieven kunt u contact opnemen met ons kantoor 0118-466050 of per email info@veiligheidscentrumzeeland.nl.

Extra informatie

Tijd

08:30 – 16:30